Mollet i La Llagosta s’uneixen per combatre les males olors

Diferents localitats dels dos vallesos que tenen presència industrial, entre ells Mollet, uneixen esforços per combatre les males olors. Com ja han fet altres localitats com ara Montmeló, aquest conjunt de municipis iniciaran un estudi conjunt per esbrinar l’origen dels episodis de pudors fortes que se senten de manera recurrent.

Diversos municipis del Vallès Oriental i Occidental s’uneixen per  combatre les males olors. Com ja han fet altres municips com per exemple Montmeló iniciaran un estudi conjunt per esbrinar l’origen dels episodis de fortes pudors. 

Representants de diversos municipis de l’entorn de La Llagosta, entre ells Mollet, s’han reunit aquest matí per abordar la problemàtica de les males olors d’origen desconegut. Aquests episodis que generen moltes queixes entre la ciutadania s’han intensificat aquest estiu sobretot a La Llagosta. Per buscar l’origen de les males olors que afecten a diversos municipis del Baix Vallès, els ajuntaments implicats han decidit encarregar un estudi a la Universitat Politècnica de Catalunya, per saber d’on provenen les pudors i també si son nocives per a la salut.

Durant la trobada, on també hi havia representants de Santa Perpetua,Montcada i Reixac i Ripollet, han acordat enviar una carta a la Generalitat perquè s’impliqui amb els municipis per solucionar la problemàtica de les males olors.

Els investigadors del Laboratori del Centre de Medi Ambient de la UPC i encarregats de fer l’’estudi conjunt de les males olors al Baix Vallès, instal·laran durant el període d’anàlisi uns mesuradors a diferents punts dels municipis implicats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail