Mollet i Montmeló s’adhereixen al Dia Internacional dels Museus, que aquest any serà virtual

Per commemorar el dia internacional del museus, el Museu Abelló proposa tota una serie d’activitats per continuar gaudint del seu patrimoni museístic des de la pantalla. A banda de les videocàpsules que permeten fer un passeig virtual per l’exposició permanent, aquest cap de setmana hi haurà actuacions en directe amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa. També torna la clàssica Gimcana familiar que enguany es farà online a través de la plataforma Google Art. Les famílies que s’hi inscriguin rebran les instruccions per correu electrònic.

El Museu Municipal de Montmeló també vol acostar el seu patrimoni als ciutadans i s’ha sumat a la iniciativa ‘Obrim Finestres’ on es mostraran peces museístiques rellevants. Entre elles, també les del jaciment arqueològic Mons Observans.

‘Obrim Finestres’ es farà aquest dissabte a tres quart d’onze del matí al canal de Youtube de patrimoni.gencat. A més, el vídeo de la visita guiada al Museu Municipal de Montmeló, es podrà veure el mateix dilluns 18 de maig, Dia Internacional dels Museus dins l’apartat Montmeló es queda a casa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail