InformatiuMollet del VallèsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Mollet i Montornès fan un minut de silenci per condemnar un nou feminicidi

 

L’Ajuntament de Mollet s’ha adherit al minut de silenci convocat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat davant d’un nou feminicidi. Una dona d’Amposta ha mort a mans de la seva exparella, i representats municipals i regidors s’han concentrat davant de les portes de l’ajuntament per mostrar el seu rebuig i condol. D’aquesta manera, el consistori se solidaritza amb totes les dones víctimes de violència masclista i mostra el seu suport a familiars i amics. Una concentració on s’ha fet èmfasi en el fet que les administracions públiques han d’impulsar polítiques per tal d’eliminar aquesta xacra social.

 

 

L’Ajuntament de Montornès també s’ha sumat a la convocatòria d’aquest minut de silenci. Davant de la Casa de la Vila, representants polítics, treballadors de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat per condemnar aquest nou feminicidi.

En el tres mesos que portem d’any ja són quatre les trobades que s’han fet davant del consistori montornesenc amb motiu de morts per violència de gènere i, en aquesta ocasió, la regidora de Feminisme, Natalia Segura, ha centrat el seu discurs en l’educació com a recurs per aconseguir el canvi de mentalitat necessari, com a societat, per erradicar aquest problema.