InformatiuMollet del VallèsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Mollet i Montornès rebutgen i condemnen el nou feminicidi a Olot

 

L’Ajuntament de Mollet s’ha sumat al minut de silenci convocat pel Departament de Feminismes i Igualtat de la Generalitat com a rebuig a un nou feminicidi, aquest cop a Olot. Els membres dels diferents grups polítics de l’ajuntament i treballadors municipals, s’han concentrat a les portes del consistori per condemnar aquest assassinat masclista i, alhora, per donar suport a familiars i amics de la víctima. Des que ha començat l’any, s’han registrat cinc víctimes per feminicidis a Catalunya.

 

 

Tal com ho feia Mollet, l’Ajuntament de Montornès també s’ha sumat al minut de silenci convocat com a mostra de rebuig al feminicidi de la veïna d’Olot, assassinada la setmana passada a mans de la seva parella. Regidors, tècnics municipals i veïns s’han concentrat a les portes del consistori per condemnar aquest crim masclista.

Tant la tècnica d’Igualtat com la regidora competent, Natalia Segura, han recordat que cal estar al costat de les víctimes de violència masclista i han tornat a explicar els diferents mecanismes que hi ha a l’abast perquè les dones puguin demanar ajuda.

A aquest minut de silenci, l’ha precedit un altre, en aquest cas per les víctimes de l’incendi de València. L’Ajuntament de Montornès, seguint la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, ha convocat aquesta concentració com a mostra de pesar per les persones mortes, ferides i afectades per l’incendi de Nou Campanar i de solidaritat amb les seves famílies.