Mollet inicia un procés de recollida de propostes barri a barri per a definir el model de ciutat

L’Ajuntament de Mollet vol que la ciutadania defineixi quin model de ciutat vol. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha posat en marxa amb el programa ‘Mollet, el teu barri’. D’aquesta manera els ciutadans poden fer les seves propostes i reflexions a través de diferents mecanismes.

Aquest és el punt d’informació mòbil que recull les propostes i idees dels ciutadans del procés participatiu ‘Mollet, el teu barri’ què impulsa l’ajuntament. D’entre les aportacions que s’estan recollint hi ha temes de mobilitat com l’ampliació de les voreres i propostes com fer un cinema o activitats per als joves. L’objectiu és fer participar la ciutadania per millorar la ciutat i afrontar els nous reptes socials, econòmics i urbans de la ciutat a mitjà o llarg termini.

En total es fan onze sessions a diferents espais públics dels barris de la ciutat. Els molletans poden fer les aportacions de forma presencial o també a través de diferents mecanismes com el WhatsApp o el portat de la web municipal. Aquestes dades serviran per transformar la ciutat i adaptar-la a les noves necessitats.

Aquest procés de recollida de propostes acabarà el 4 de juny i es preveu presentar-les cap a finals del mes vinent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail