InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Mollet inverteix 430.000€ a renovar la xarxa pública d’abastament d’aigua

L’Ajuntament de Mollet ha invertit 430.000 euros a renovar la xarxa pública d’abastament d’aigua. Els treballs afecten diferents espais de la ciutat, però la majoria de les actuacions es duen a terme a dos punts.

El carrer Ramon y Cajal és una de les vies on s’està treballant al barri de Santa Rosa de Mollet. L’Ajuntament hi està actuant per tal de renovar les canonades de fibrociment per altres de polietilè. De fet, durant els darrers mesos, els veïns d’aquesta zona havien patit talls al subministrament. Les obres, que també afecten els carrers de Sant Francesc i de Sant Josep, s’allargaran durant dos mesos. Un altre dels punts on ja s’ha actuat és Berenguer III, entre els carrers Àngel Guimerà i Itàlia, on s’han substituït 120 metres de canonada de fibrociment que tenien més de 50 anys d’antiguitat.

Altres de les inversions que s’han dut a terme han estat la instal·lació de quatre fonts duals per a gossos i persones, les obres a la xarxa d’abastament d’aigua a Gaietà Vínzia o les previstes pel mes d’octubre al carrer Ferrocarril. Tot plegat ha suposat una inversió de més de 400 mil euros.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el programa de l’Ajuntament de Mollet per retirar el fibrociment de la xarxa de subministrament d’aigua i dels edificis municipals. Durant les pròximes setmanes es presentarà un informe sobre els equipaments que tenen aquests materials.