Mollet invertirà 400.000 euros per millorar les avingudes Gaudí i Llibertat

En aquesta rotonda, la plaça Sant Vicenç de Mollet, es faran treball de reasfaltatge en els pròxims dies. El paviment està en mal estat a causa del trànsit de vehicles. Els treballs tenen una durada d’una setmana. Paral•lelament també es faran obres de reasfaltatge en un tram de l’Avinguda Gaudí, entre el carrer Flaquer i la rotonda del Carrer del Bosc. Precisament aquesta avinguda és una de les vies principals tant d’entrada com de sortida de la ciutat. Els treballs finalitzaran a principis del mes vinent.
Aquests dos projectes de reasfaltatge tenen un cost d’uns 140.000 euros. Els treballs afectaran al trànsit. L’equip de govern de Mollet també destinarà uns 270.000 euros al projecte de millora de l’Avinguda de la Llibertat. A més, de l’asfaltatge també es faran treballs de millora i ampliació de les voreres, a la marquesina del servei de taxis i l’elevació de les cruïlles.

Les obres a l’avinguda de la Llibertat començaran al gener, després de Reis, per no afectar a la campanya dels comerços. Els treballs tenen una durada de tres mesos. Aquesta via és una de les artèries importants de la ciutat. Aquests tres projectes tenen l’objectiu de millorar la xarxa viària del municipi i oferir més seguretat en tot el nucli urbà.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail