Mollet millorarà l’accés a l’hospital i habilitarà noves places d’aparcament

L’Ajuntament de Mollet vol millorar l’accessibilitat a l’Hospital. En el marc de la taula de mobilitat, el consistori està preparant un pla per als pròxims anys. Un dels principals objectius del document és reduir la contaminació provocada pel trànsit i vetllar per les persones amb mobilitat reduïda. La primera de les actuacions es farà a la ronda dels pinetons.

Quan acabi l’estiu ja no es veuran més cotxes en doble fila al voltant de l’Hospital de Mollet. En el marc del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, la Ronda Pinetons en sentit el Carrer Francesc Layret passarà a ser d’un únic carril. D’aquesta manera, l’espai aconseguit servirà per implementar places d’aparcament en semi bateria perquè hi càpiguen més vehicles estacionats.

A més, el vial intern de l’hospital habilitarà quatre places per a vehicles de mobilitat reduïda.

Després d’aquestes actuacions, la intenció és crear una rotonda en el punt de sortida d’urgències. D’aquesta manera, les ambulàncies podran dirigir-se cap als dos sentits de la Ronda Pinetons d’una manera més ràpida.

A banda d’aquestes actuacions, l’Ajuntament també està treballant en altres modificacions per pacificar la mobilitat. Algunes de les mesures plantejades a la taula de mobilitat són implementar mecanismes per assegurar que els vehicles respectin la velocitat de 30 quilòmetres per hora, crear una zona de baixes emissions o definir zones d’aparcament exclusives per a residents.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail