Mollet no tindrà acte unitari de la Diada de Catalunya

Aquest divendres 11 de setembre de 2020, Mollet no celebrarà l’acte unitari en homenatge a la Diada de Catalunya com ja és tradició. L’Ajuntament sí que commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena floral per part dels portaveus municipals al davant del monument de Rafael Casanova. A més, aquesta diada arriba 3 dies abans de l’inici del curs escolar i l’objectiu de l’Ajuntament és reduir riscos. Independentment, i per tal d’evitar aglomeracions, de nou del matí a una del migdia, el carrer Antònia Canet des de Francesc Cambó fins a Rafael Casanova romandrà tancat al trànsit.

Pel que fa a l’inici del curs escolar, l’Ajuntament ha rebut resposta del departament d’ensenyament sobre dues qüestions. D’una banda, les escoles de la ciutat no necessiten cap espai alternatiu i, de l’altre, s’ha d’incrementar la freqüència de neteja d’espais comuns, com els lavabos.

Durant les primeres setmanes de curs, també es reforçarà la presència de policia municipal, agents cívics i de protecció civil a les entrades escolars.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail