EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Mollet posa en marxa el 12è Open Catalunya de Billar Americà

Aquest ha estat el servei conjunt que ha donat el tret d’inici del 12è Open Catalunya de Billar Americà, una tradició que es manté des de la primera edició.

El torneig, considerat el segon millor d’Espanya, ha acollit, durant el dia d’obertura, les partides de la categoria popular. Tant els participants com l’organització feia dies que esperaven aquest moment.

Una de les novetats d’enguany és la modificació del set. Les 11 edicions anteriors aquest s’aconseguia guanyant 3 partides. Ara, sota demanda dels jugadors, s’ha ampliat a 4. Aquest 12è Open Catalunya acull campions del món, però també debutants. En alguns casos, els nervis s’han apoderat dels cossos d’aquests últims.

Un dels al·licients d’aquesta competició és l’oportunitat de derrotar rivals d’un nivell superior. Per aconseguir-ho, però, és necessari un treball previ.

Durant el dia d’avui s’han estrenat els jugadors de parella escocesa i demà serà el torn dels de la categoria Catalunya, que tancaran l’esdeveniment diumenge amb les grans finals.