Mollet prepara activitats diverses per Sant Vicenç però adaptades a la pandèmia

La colla dels Gegants de Mollet és una de les entitats que tornarà a sortir al carrer aquest cap de setmana amb motiu de Sant Vicenç. En aquesta festa major d’hivern també sortiran al carrer les bèsties de les diferents colles, com la Cuca Molla, el Mollfer o La Santa Teca. Tot i això, algunes de les activitats s’han cambiat d’ubicació per tal de garantir les mesures sanitàries. A més, la majoria d’actes s’han adequat a les restriccions actuals.

En el marc d’aquesta festa de Sant Vicenç, també s’ha programat l’estrena del conte audiovisual “De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges”. Una activitat adreçada al públic familiar que servirà de preàmbul als actes previstos per commemorar el centenari del naixement del pintor molletà.

La festa major d’hivern també comptarà amb l’actuació de l’Esbart Dansaire, el Mag Lari i el saxofonista Dani Nel·lo. Les entrades es poden adquirir a través del web de l’Ajuntament, a La Marineta o al mateix lloc de l’espectacle, abans de començar, si encara en queden.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail