Mollet presenta al·legacions al Pla Específic de Mobilitat del Vallès en les quals es prioritza conservar Gallecs

Un dels projectes per millorar la mobilitat al Vallès és reforçar l’estructura ferroviària. Per Mollet, una prioritat és desdoblar l’R3, però també es demana que se soterri aquesta línia en el seu pas per la ciutat.

D’altra banda, es demana que l’estació de Mollet Sant Fost sigui del tot accessible. I una tercera petició és que es deixi de pagar per corones tarifàries i s’implanti un preu del bitllet basat en la distància recorreguda. Pel que fa a la xarxa viària es vol millorar la connexió entre les diferents vies ràpides que hi ha a l’entorn de la ciutat.

També es vol limitar la velocitat a les vies ràpides que envolten Mollet per tal de reduir la contaminació atmosfèrica. Es descarta donar suport a qualsevol infraestructura a Gallecs, perquè aquest espai es considera intocable.

Les al.legacions també fan referència a la millora de les connexions a peu i en bicicleta entre Mollet i les poblacions que estan més a prop. En molts casos els ponts, per exemple, estan pensats pels vehicles però no per la mobilitat a peu.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail