Mollet presenta la nova temporada de cursos i tallers per a la gent gran

Mollet s’ha convertit en un dels municipis de referència sobre envelliment actiu. Des de fa més de vint anys l’Ajuntament organitza la programació de cursos i tallers per a la gent gran. El Mercat Vell ha estat l’espai per acollir la presentació de la setantena d’activitats. Una proposta que té com a objectiu ampliar coneixements i fomentar la socialització de la gent gran.

La Montse López és una de les usuàries dels cursos i tallers de la gent gran de Mollet des de fa temps. Per ella participar-hi és una forma d’ampliar coneixements però alhora és una manera de socialitzar-se i no quedar-se a casa. 

Com ella són molts els interessats en conèixer la nova programació de cursos i tallers de la Gent Gran de Mollet. Ho han pogut descobrir en aquest acte de presentació en el Mercat Vell. En aquesta edició hi ha una setantena de propostes, entre aquestes, una desena són activitats noves que van sorgir de les propostes dels usuaris.Les activitats van dirigides a persones a partir de cinquanta-cinc anys.   

Una programació que vol fomentar l’envelliment actiu de la població per això un 35% de les activitats són gratuïtes i es compta amb la col·laboració de voluntaris com a monitors. Una proposta que fa més de vint anys que es fa a la ciutat. 

Un acte que també vol servir per explicar el funcionament de les inscripcions que es poden fer per internet o bé de forma presencial amb cita prèvia. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail