Mollet promou la mobilitat sostenible i el transport públic

Mollet vol promoure la mobilitat sostenible i el transport públic. Per aquest motiu, l’Ajuntament s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat sostenible i ha organitzat diferents activitats per conscienciar la ciutadania. Una de les mesures més destacades és la gratuïtat del bus urbà des d’avui fins dijous vinent.

Al llarg del 2019, el Bus urbà de Mollet va tenir mig milió d’usuaris. És un pic de passatgers històric que va disminuir molt arran de la pandèmia. Ara, el servei de bus ha recuperat el nombre de recorreguts i de vehicles, però l’ocupació encara està un 30% per sota d’aquestes xifres de fa 3 anys. L’Ajuntament vol aprofitar aquesta setmana de la mobilitat sostenible per promoure l’ús de l’autobús i, per aquest motiu, el servei serà gratuït del 16 al 22 de setembre.

A més, el dijous vinent també s’organitzaran tres sortides populars. Es faran dues caminades; una per la zona nord i una altra per la zona sud i, també, una sortida en bicicleta. L’objectiu d’aquestes activitats és copsar quines millores considera la ciutadania que són necessàries. 

Aquestes 3 sortides començaran a La Marineta a dos quarts de 6 de la tarda. Per tal de participar-hi cal apuntar-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail