Mollet reconeix els estudiants més brillants del municipi

 

Reconèixer l’esforç i les hores dedicades per aconseguir les millors notes de la selectivitat. En total, s’han presentat 241 alumnes dels instituts de Mollet i el percentatge d’aprovats és gairebé del 100%, és a dir, només han suspès dos alumnes.

Aquesta fotografia ha tancat l’acte institucional amb l’objectiu de fer un reconeixement als alumnes molletans que han obtingut les millors notes del municipi. Per molts estudiants han estat mesos d’esforç i de molts nervis. Però el moment més complicat és triar quina carrera volen fer. Des de fa uns anys també es vol fer un reconeixement a la formació professional. Un dels motius és la preparació dels alumnes i les sortides laborals que ofereixen aquests estudis acadèmics. També el Centre de Formació d’Adults de Mollet juga un paper molt important pel que fa a la formació continuada.

Aquest reconeixement també vol posar de manifest el paper de la dona en el món laboral després dels estudis. Tots ells han destacat que l’esforç i la tenacitat són dos dels elements claus per aconseguir aquestes notes.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail