Mollet rep més de 2 milions d’euros per projectes de mobilitat sostenible

Mollet rebrà més de 2 milions d’euros dels fons ‘Next Generation’. Es tracta d’ajudes destinades a transformar els municipis en entorns amb menys contaminació i promoure el transport sostenible. Amb aquesta partida, l’Ajuntament vol impulsar 4 projectes mediambientals i de mobilitat.

A través dels Fons ‘Next Generation’, l’Ajuntament de Mollet vol promoure la mobilitat a peu o amb vehicles sostenibles. Un dels projectes que s’impulsarà és la peatonalització de l’entorn de l’Esglèsia de Sant Vicenç. L’objectiu és que els vianants tinguin prioritat per circular per aquesta zona. També està previst ampliar els carrils bici, millorar l’accessibilitat al municipi i ampliar la flota d’autobusos elèctrics. Per tot això, el consistori rebrà 2 milions 135.000 euros.

L’equip de govern ja preveia executar aquests projectes al llarg d’aquest mandat. Ara, gràcies a les ajudes dels fons europeus, aquestes iniciatives es podran fer d’una manera més ràpida.

Aquests fons formen part dels 1.000 milions que ha adjudicat el Ministeri de transport a 170 municipis de tot Espanya i a dues entitats supramunicipals.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail