Mollet ret homenatge al compositor italià Ennio Morricone

Tots els amants del cinema, ho sàpiguen o no, han escoltat molts i molts temes d’un compositor italià. Es tracta d’Ennio Morricone, el responsable de més de 500 bandes sonores de pel·lícules com ‘Per Un Grapat de Dòlars’,’El bo, el lleig i el dolent’ o Els Intocables’ d’Eliott Ness. Per aquest motiu, Mollet ha acollit un homenatge al músic nascut a Roma als anys 20.

Aquest és l’ambient que s’ha viscut al Mercat Vell durant el concert en homenatge a Ennio Morricone. Tot i que aquesta actuació ha servit per recordar la figura del compositor, el projecte es va iniciar mesos abans de la mort de l’artista. Basant-se en un dels màxims creadors de bandes sonores, el compositor Carles Cases ha mostrat les seves versions, respectant sempre la identitat de Morricone.

Cases ha estat dos anys preparant aquest concert i l’ha presentat juntament amb 5 professionals. Aquesta feina és deu al fet que, des dels seus inicis, sempre s’ha mostrat com un gran admirador de Morricone.

Morricone és considerat un dels hereus de la música italiana, que ha tingut músics com Verdi, Puccini o Nino Rota. Tot i que va morir fa gairebé dos anys, la seva música continua estant molt viva.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail