Mollet revalida el certificat de ‘Municipi excel·lent’ en inversió social per la seva aposta durant el 2019

Alguns dels criteris que ha complert Mollet per revalidar el certificat de “Municipi excel·lent” ha estat destinar més de 100 euros per habitant i any a polítiques socials. Altres criteris que ha hagut de seguir és que aquesta despesa no s’hagi vist reduïda respecte al pressupost anterior i que la xifra total representi un 10% del pressupost total de l’Ajuntament. El certificat l’ha lliurat l’Associación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales, com a reconeixement en inversió social durant el 2019.

El 2019, Mollet va destinar prop de 7 milions d’euros en inversió social, més d’un 11% del pressupost total. Aquesta xifra equival a 113 euros per habitant.

Mollet és un dels 28 municipis de l’Estat espanyol, de més de 28.000 habitants, que ha aconseguit aquest premi. Esparraguera, Sabadell, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet són els altres municipis catalans que han estat premiats en una trobada celebrada al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma.

Els ajuntaments catalans i andalusos són els que més predominen en aquest rànquing, amb dades obtingudes del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail