Mollet suma 13 anys sense cap accident mortal en el seu nucli urbà i aposta per les campanyes de prevenció

Mollet és una de les tres ciutats de tot Catalunya on es fan més proves d’alcoholèmia. De fet, l’any passat se’n van fer més de 1.700. La dada s’extreu del balanç que ha fet la Junta Local de Seguretat de Mollet. Altres qüestions que destaquen són les campanyes que ha fet la Policia Municipal per reduir el nombre d’accidents amb ferits. De fet, la ciutat continua sense registrar cap accident mortal de trànsit en el nucli urbà des de 2007.

Pel que fa a la mobilitat es volen potenciar les campanyes sobre l’ús de l’espai públic dels vehicles de mobilitat personal, com les bicicletes i els patinets. L’objectiu és fer una ciutat més segura. Per això es vol fer una campanya informativa sobre l’ordenança de circulació que es va aprovar a principis d’aquest any.

Pel que fa als àmbits de convivència i civisme la Policia Municipal va realitzar uns vint mil serveis dels quals un 77% eren planificats. De fet, el servei i les intervencions de mediació han augmentat un 16%. L’Ajuntament de Mollet està treballant en una campanya per fer arribar a la ciutadania.

Per contra els fets delictius han augmentat lleugerament tot i que segueixen amb unes ràtios per sota de la mitjana d’arreu de Catalunya. També han augmentat les detencions de les persones que han comès delictes i s’ha detecta un augment de delictes en l’àmbit de les noves tecnologies i xarxes socials.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail