Mollet tanca els equipaments i suspèn totes les activitats com el mercat setmanal

L’Ajuntament de Mollet ha decidit tancar els equipaments i ha suspès totes les activitats durant 14 dies. És una de les mesures que s’han acordat a la comissió de seguiment que ha tingut lloc al consistori entre els responsables de les diferents àrees. A banda de la suspensió d’activitats públiques, l’Ajuntament també aposta per aplicar totes les mesures que es plantegin des de la Generalitat com ara el control del transport públic.

 

Comunicat Ajuntament de Mollet (https://www.molletvalles.cat/continguts/actualitat/notcies/show/3947):

Seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya s’han pres un seguit de mesures concretes a Mollet del Vallès amb la voluntat de protegir als col·lectius més vulnerables i ajudar la contenció del virus, que detallem a continuació de moment durant 15 dies, sense descartar que es puguin prorrogar:

 

–       El Mercat Municipal romandrà obert en el seu horari habitual.

 

–       El Mercat Setmanal dels dimarts queda suspès els dies 17, 24 i 31 de març.

 

–       Es tanquen tots els Casals d’Avis de la ciutat (Ateneu Gran, Casal Sant Jordi, Casal d’Avis de Can Pantiquet, Casal d’Avis de Lourdes, Centre de Serveis per a la Gent Gran d’ El Lledoner) El restaurant el Moll Petit situat dins del Centre de Serveis per a la Gent Gran de El Lledoner, i que té una funció social, continuarà donant servei, amb un aforament d’1/3 de la seva capacitat, segons decret de la Generalitat de Catalunya.

 

–       L’Oficina d’Atenció Ciutadana farà atenció al públic de 8 a 15 hores de dilluns a divendres. Atenció telefònica de 9 a 18 h de dilluns a dijous i de 9 a 15 h els divendres.

 

–       Els Centres Cívics, Culturals, el CIRD Joana Barcala romandran oberts com a punt d’informació ciutadana, tot i que se suspenen les activitats de pública concurrència (cursos i tallers, xerrades, programes municipals esportius…).

  • El Centre Cívic de l’Era i El CIRD Barcala continuaran fent atenció de Serveis Socials.
  • El Casal Obert i el programa de Patis Oberts es tancaran.
  • El Servei Municipal del Punt de Trobada es mantindrà operatiu.

 

–       El Complex Esportiu i de Salut de Ca n’Arimon, la resta d’instal·lacions esportives, la Biblioteca Municipal, Museu Municipal Joan Abelló romandran tancades.

 

–       Seguint les indicacions de les federacions esportives, totes les activitats i de programes municipals esportius queden paralitzats.

 

–       Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada, sense públic. Se n’exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar acompanyats.

 

–       Les Escoles Bressol Municipals i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet, s’afegeixen a les mesures presses pel Departament d’Ensenyament de tancament dels centres educatius a partir del divendres 13 de març.

 

I s’anul·len totes les activitats previstes fins el dia 24 de març en equipaments municipals i a l’espai públic.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail