Mollet tindrà part dels 1.500 habitatges socials que impulsarà l’Associació de l’Arc Metropolità

L’Ajuntament de Mollet ha demanat a la consellera Violant Cervera de Drets Socials més recursos per crear habitatges assequibles a la ciutat. Ha estat a la darrera trobada entre la conselleria i l’Associació de l’Arc Metropolità celebrada a Barcelona.

L’habitatge és una de les necessitats més urgents al territori i a tota la zona de l’àrea metropolitana de Barcelona. Per aquest motiu, l’Associació de l’Arc Metropolità està treballant per oferir 1.500 habitatges assequibles a tota la zona. D’aquests, una part percentual que encara està per definir aniria a Mollet. Per fer-ho realitat, però, cal que la Generalitat i l’Estat hi aportin recursos i mantinguin el compromís adquirit amb l’associació metropolitana.

El pla de l’Arc Metropolità no tant sols recull habitatge de nova creació, com per exemple els pisos que s’edificarien al Calderí, sinó també hi ha la possibilitat de rehabilitar habitatges en desús i oferir-los a preus assequibles.

De moment, l’Arc Metropolità té el compromís de l’Estat i la Generalitat  d’aportar els fons necessaris per tirar endavant aquest projecte. To i això, encara no s’han fixat terminis d’execució ni se sap el pressupost final que s’hi destinaria.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail