Mollet torna a acollir el festival de bombolles amb activitats per a tothom

Les bombolles han tornat a Mollet de la mà del Festival Global Bubble Weekend. Es tracta d’un certamen organitzat per l’entitat Un Toc de Festa amb la col.laboració del casal Cultural i l’Ajuntament de Mollet. Els més petits i també els adults han pogut gaudir aquest any amb les bombolles de sabó i veure espectacles d’artistes internacionals. La proposta també té un caire solidari. En total s’han recaptat mil euros que es destinen a l’ONG Asperpol, de santa Perpètua de Mogoda.

El jardí del Casal Cultural ha estat un dels punts del Festival de bombolles. En aquesta ocasió el públic familiar ha pogut descobrir experiències a través de les bombolles. És el cas dels infants que han pogut experimentar la sensació de ficar-se dins d’una bombolla. Aquesta, però, no ha estat l’única situació que han pogut experimentar els més petits. Una altra de les propostes han estat els tallers on els infants han pogut fer bombolles amb figures geomètriques. L’objectiu és difondre activitats didàctiques a través de la barreja de l’aigua i el sabó.

Els adults també han tingut les seves activitats i han pogut experimentar amb les bombolles que es barrejaven amb el foc i el fum. Unes activitats que han captivat al públic familiar.

El festival també té una vessant solidària. Aquest any els diners que s’han recaptat es destinaran a l’ONG Asperpol de Santa Perpètua de Mogoda que du a terme un projecte de cooperació a Gambia.

La gala solidària que ha tancat el festival, ha comptat amb la participació d’entitats molletanes com l’actuació de la colla dels Torrats amb el monòleg a càrrec d’Adri Lorente, la colla Morada ha fet un conta contes i La Petita Companyia de la Tramolla ha apostat per la dansa, entre d’altres.

L’acte ha estat presentat pel còmic Toni Cano acompanyat per l’actriu i clown Montse Segalés. Aquest festival ja s’està consolidant a Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail