Mònia Esbert presenta el seu darrer llibre, ‘Quan érem perverses’, a la biblioteca de Martorelles

L’any passat a causa del confinament amb l’inici de la pandèmia molts escriptors per Sant Jordi no van poder presentar el seu llibre. Ara l’escriptora baixvallesana, Mònica Esbert, pot donar a conèixer la seva darrera novel·la ‘Quan érem perverses’. Una novel·la de ficció que endinsa al lector a través d’una història d’amor impossible amb un rerefons tèrbol on els personatges estan marcats pel seu passat on hi ha apareix una escola de monges. Una novel·la on els sentiments, les relacions humanes o els enganys configuren una intriga que transcórrer per aquestes pàgines.

El llibre ha estat premiat en la primera edició del certamen de narrativa ‘L’Ateneu’ de Sant Fost de l’any 2019. Per primera vegada la Mònica Esbert ha autoeditat el seu llibre. Per Esbert una manera de veure publicada la seva obra és a través de diferents certament literaris on ha estat premiada en diverses ocasions.

L’escriptora, Mònica Esbert, ja té cinc llibres publicats. Aquesta darrera novel·la ‘Quan érem perverses’ no es troba a les llibreries i s’ha de demanar a la mateixa autora a través del seu correu electrònic. Durant aquest any ha aprofitat per escriure la seva següent novel·la que ja ha presentat en algun certamen.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail