Montmeló acull aquest cap de setmana el Gran Premi de Fórmula 1 que serà a porta tancada

Pocs es podrien imaginar, veient aquestes imatges, que ens trobem en un dijous de Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló. Enguany, una de les proves més importants del calendari, se celebra a porta tancada. Això vol dir que el municipi, aquest any no acollirà aficionats vinguts d’arreu del món per seguir l’espectacle dels monoplaces.

I si als carrers de Montmeló es veu poc ambient, el mateix passa al voltant del Circuit. Les limitacions d’aquest any fa que, tret d’hores puntuals, les entrades i sortides siguin en comptagotes Tot i aquesta situació, es fa una lectura positiva de què el mundial de Fórmula 1 hagi fet parada a Montmeló en un any tan atípic. Sobretot, a l’hora de pensar en el futur.

Si aquest cap de setmana se celebra la competició de Fórmula 1, la prova que s’ha cancel·lat són les 24 hores d’automobilisme. El motiu de la suspensió han estat les restriccions a l’hora de viatjar que afecten els equips internacionals, que ha derivat en una baixa inscripció. Sí que es farà la versió virtual, de les 24 hores Sim Racing.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail