InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló aprova el pressupost del 2024 amb el suport de Canviem i Fem i l’abstenció de Junts

 

El pressupost de Montmeló per l’any 2024 serà de 20.212.317€, el que suposa un increment del 0’7% respecte del de l’any passat, que ja va ser el més alt de la història del municipi. Del nou pressupost en destaca l’augment en despesa social, amb un increment del 32% en els ajuts al lloguer, d’un 15% al programa targeta moneder, així com la contractació de més personal per a la residència Can Dotras i un oficial d’obres i un de jardineria per l’Ajuntament.

En el capítol d’inversions s’ha previst la instal·lació de la nova horta fotovoltaica, la redacció d’un projecte de reurbanització de carrers com Vilardebo i Poeta Joan Maragall, entre d’altres. També l’ampliació de l’escola bressol, l’ampliació de la vorera del carrer Ayrton Senna o la instal·lació de la canonada per l’ús d’aigua regenerada.

Més enllà dels números, els grups de l’oposició han valorat que, tot i tenir majoria absoluta, l’equip de govern hagi escoltat la trentena de propostes de cada grup per incorporar-ne la majoria. Per això, tant Canviem Montmeló com Fem Montmeló han donat el seu vot de confiança.

D’altra banda, Junts per Montmeló s’ha abstingut perquè el pressupost incorpora algunes de les propostes i compromisos polítics sol·licitats, però també hi ha altres projectes que no s’han incorporat.

Des de l’equip de govern, Pere Rodríguez ha agraït el vot de confiança dels diversos grups municipals per aprovar un pressupost sense cap vot en contra.

Amb aquesta aprovació, Montmeló començarà el nou any, ja des del mateix 1 de gener, amb el pressupost municipal renovat.