CRAWLLInformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló aprova el pressupost més alt de la seva història

L’Ajuntament de Montmeló ha aprovat en un ple extraordinari el pressupost per a l’any 2023. Comptant les inversions, serà de 20 milions d’euros, una xifra que mai s’havia assolit. La partida més gran, de prop d’11 milions d’euros, es destinarà a serveis bàsics.

La recollida de residus, l’enllumenat públic o el servei d’aigües són alguns dels serveis bàsics de Montmeló als quals es destinaran prop d’11 milions d’euros l’any vinent. Aquesta xifra representa el 70% del pressupost 2023 que s’ha aprovat durant el darrer ple extraordinari. Dins aquesta partida es preveuen altres serveis com el personal, la via pública o la mobilitat sostenible. Es tracta d’un pressupost que s’ha vist afectat pels preus actuals.

Un àmbit que també té pes dins aquest document és el de gent gran i acció social, al qual s’hi destinaran 1 milió 200 mil euros. Per altra banda, en educació s’invertiran prop de 730.000 euros, una xifra que representa gairebé el 5% del pressupost total.

El document ha comptat amb el suport de FEM Montmeló. El grup ha celebrat que s’hagin inclòs algunes de les propostes que han presentat.

El pressupost 2023 no ha rebut cap vot en contra. Canviem Montmeló s’han abstingut perquè entenen que queda molta feina per fer en àmbits com l’habitatge, la salut comunitària, la transició energètica o el manteniment de l’espai públic.

Es tracta d’un pressupost que es podria modificar si el consistori acaba rebent dotacions econòmiques com les provinents dels fons Next Generation.

El pressupost total per a l’any 2023 se situa als 20 milions d’euros, una xifra a la qual mai s’havia arribat.