Montmeló assoleix el 100% als segells Infoparticipa i Mollet el 98%

Cada cop la transparència és més important a la política i als organismes públics. Prova d’això és el segell Infoparticipa, un guardó que certifica l’accés que tenen els veïns a les dades de les corporacions públiques. Dintre d’aquests reconeixements destaquen les puntuacions de Mollet i Montmeló.

La web On Van els meus impostos de l’Ajuntament de Mollet és un dels elements que s’han valorat millor pel que fa la transparència del consistori envers els ciutadans. A través d’aplicatius d’aquest tipus, els veïns poden accedir a informacions, a vegades complexes, però amb un to divulgatiu. Per aquesta voluntat, l’Ajuntament de Mollet ha rebut una puntuació del 98%.

En el cas de Montmeló, el municipi és una de les poques localitats de tot Catalunya en assolir el 100% de transparència. Eines com la videoacta on podem trobar la transcripció del ple i visionar directament la part que ens interessa han estat claus per assolir aquest nivell. Tot i això, l’Ajuntament vol seguir millorant i té previst canviar el gestor d’expedients per un de més intuïtiu.

Dels 947 municipis de tot Catalunya, només hi ha 136 que hagin aconseguit el Segell Infoparticipa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail