Montmeló bonificarà la meitat de la taxa de terrasses de bars i restaurants

També en aquest ple s’ha aprovat la modificació de tres ordenances. És el cas de la taxa de les terrasses de bars i restaurants que es rebaixa a la meitat. L’objectiu és ajudar al sector després de patir les restriccions imposades per la pandèmia.

L’Ajuntament de Montmeló bonificarà als bars i restaurants la meitat de la taxa d’ocupació de la via pública per les terrasses. Aquest punt ha generat discrepàncies entre l’equip de govern i Canviem Montmeló. Consideren que aquesta taxa s’hauria de bonificar tota.

Per l’equip de govern aquesta bonificació del 50 per cent permet ajudar al sector de la restauració amb l’ampliació de metres de les terrasses i facilitar el màxim aforament possible.

També s’han aprovat dues modificacions més de les ordenances. D’una banda, la taxa de cursos i tallers en equipaments municipals, on s’han afegit bonificacions segons la renda. L’objectiu és facilitar que tothom hi pugui accedir. L’altra que s’ha modificat fa referència a l’Escola Municipal de Música on s’ha afegit la taxa de classes virtuals, per si és necessari, fer-ho de forma telemàtica pel curs vinent. També s’han afegit noves tarifes pels nous cursos com les classes de musicoteràpia o la d’embaràs musical.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail