EsportsMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló celebra la 9a Festa de l’Esport amb un nou guardó

 

El fundador de l’Sporting Montmeló, José María García Oliva, ha rebut el guardó honorífic de la Festa de l’Esport d’enguany. Aquest premi és una novetat d’aquesta edició i vol fer un reconeixement a aquelles persones que han destacat per la seva dedicació i esforç en l’àmbit esportiu.

Durant l’acte de reconeixement als esportistes municipals s’han lliurat premis al millor esportista o al millor equip de cadascuna de les entitats pels mèrits obtinguts durant aquesta temporada. El juvenil femení de la Penya Blaugrana de Futbol Sala ha estat reconegut pel seu ascens a divisió d’honor, la màxima categoria catalana.

També s’ha guardonat al júnior masculí del Montmeló Club de Bàsquet per ser campions de lliga per tercera temporada consecutiva i aquest any invictes. El sénior femení de la Penya Blaugrana d’Handbol ha rebut un reconeixement pel seu segon ascens consecutiu i per assolir la màxima categoria femenina.

A més, s’han lliurat reconeixements a altres modalitats i disciplines com la gimnàstica rítmica, els escacs o el karate. D’altra banda, les entitats també han tingut l’oportunitat de reconèixer la feina d’algun dels seus esportistes o alguna persona vinculada al club.

Aquesta ha estat la novena edició de la Festa de l’Esport a Montmeló, una jornada que també vol posar en valor la feina que fan els membres de les entitats esportives. Una tarda que s’ha tancat amb un sopar popular a càrrec de la Penya Blaugrana.