Montmeló col·loca la primera pedra de la nova residència per a la gent gran

En un any, la nova Residència i Centre de Dia de Montmeló serà una realitat. L’inici de les obres del futur equipament ha anat acompanyat d’aquest emotiu acte institucional de col·locació de la primera pedra. A dins, s’ha col·locat aquest cilindre on s’ha posat, entre d’altres documents, l’acte de replanteig, dibuixos dels usuaris de Can Dotras fins a la premsa d’avui o monedes en curs.

La situació derivada de la Covid no ha permès fer un acte públic obert a tota la ciutadania, però si que els assistents, entre ells membres de la junta de l’Associació de Famílies o personal tècnic de l’equipament han pogut participar en la col·locació de la primera pedra. Tant el Consell Comarcal del Vallès Oriental com representants de la Generalitat han volgut estar presents en aquest pas important per Montmeló.

Amb la construcció d’aquest equipament, que ocuparà una superfície construïda de 1.850m², amb una zona enjardinada d’aproximadament 1.500m², l’Ajuntament inicia la transformació d’un espai que fa de connexió amb dos barris del poble.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail