Montmeló consciencia sobre la importància de censar els animals

Aquest centre veterinari de Montmeló col·labora amb l’Ajuntament per fer les proves d’ADN als gossos que després s’envien a un laboratori per ser analitzades i passar a formar part del cens municipal. Aquesta col·laboració es va iniciar fa dos anys per aconseguir que tots els gossos del municipi estiguin dins el cens tant del xip com de l’ADN. Alhora també es vol conscienciar als propietaris de la importància de la tinença responsable dels animals.

De fet, el 20 per cent dels gossos censats amb el xip, encara no estan dins del cens genètic. Per això, des de l’ajuntament s’han enviat cartes als propietaris perquè facin les gestions corresponents per actualitzar la documentació de l’animal.

Per qualsevol tramitació sobre la tinença d’animals cal demanar cita a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’ajuntament de Montmeló. Fa dos anys l’Ajuntament de Montmeló va iniciar la campanya del cens de l’ADN dels gossos en el municipi. Fins a l’octubre fer les proves eren gratuïtes. A més, també es va fer una campanya informativa als propietaris de gossos que ara continua la policia local. L’objectiu del cens de l’ADN és detectar els propietaris que no recullen els excrements de la via pública del seu animal. I alhora aconseguir uns espais més nets en el municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail