Montmeló fa el mercat setmanal amb totes les parades

La Paquita desinfecta la roba de la seva parada del mercat setmanal de Montmeló. És una de les mesures de seguretat que aquest sector segueix, en el primer dia que aquestes parades s’incorporen al mercat montmeloní després de 2 mesos i mig sense poder-hi vendre per la crisi sanitària.

En aquesta altra parada, la clienta s’ha de posar guants d’un sol ús per poder mirar la roba. Aquesta és la nova ‘normalitat’ amb la que els compradors s’han trobat avui amb aquestes parades. El gremi, agraeix poder tornar a treballar.

Amb la incorporació de les parades no essencials, entre les quals s’inclouen roba, sabates, complements o ferreteria, Montmeló recupera el 100% del mercat setmanal, un total de 46. Per respectar les mesures de seguretat, s’ha reubicat el mercat, aprofitant la part del darrere de la plaça de la Quintana i la continuació del passeig de les Corts Catalanes.

L’Ajuntament de Montmeló també ha anunciat que les parades no essencials rebran la bonificació de la taxa corresponent als dies que no han pogut treballar al mercat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail