CRAWLLInformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló farà millores de mobilitat al polígon la Vallesana

Un dels projectes de l’equip de govern de Montmeló és millorar el polígon Vallesana i sobretot arranjar el pont que comunica el municipi amb Montornès. Ara s’ha aprovat en el ple la modificació inicial del Pla General per tirar endavant aquest projecte.

Aquest pont que uneix els polígons de Montmeló amb Montornès té mancances d’accessibilitat pels vianants perquè les voreres són estretes. L’Ajuntament de Montmeló té previst fer millores com la seva ampliació. Aquestes formen part del projecte de transformació del polígon industrial Vallesana. Per tirar-lo endavant s’ha aprovat la modificació inicial del pla general. De fet, en aquest punt del municipi, en el vial del congost, hi ha problemes de trànsit perquè és un pas molt utilitzat pels vehicles de grans dimensions per accedir als polígons de Montmeló i Montornès. Per això, es vol construir un vial en aquesta zona per donar sortida als camions i connectar amb el polígon del Raiguer.

El punt s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, format pel PSC i esquerra. També el grup municipal FEM hi ha votat a favor. Canviem Montmeló s’ha abstingut perquè el projecte els genera dubtes tot i que consideren necessari l’arranjament del pont.

El següent pas és enviar el document a la comissió d’urbanisme de la generalitat perquè doni el vistiplau. L’equip de govern preveu aprovar la modificació definitiva del Pla General en el transcurs del primer trimestre de l’any que ve.