Montmeló impulsa la campanya de Nadal Emociona’t un any més!

L’Ajuntament de Montmeló torna a apostar per un Nadal carregat d’activitats al municipi. L’any passat es va engegar la campanya Emociona’t, enguany, el lema és Emociona’t un any més. El consistori ha invertit 140.000 euros per tal que la ciutadania compri als comerços del poble i alhora gaudeixi de les tradicions nadalenques al poble. També proposen activitats innovadores.

La Màgia torna a Montmeló. Després de la bona acollida de la campanya de Nadal de l’any passat, per segon any consecutiu, l’ajuntament engega la campanya ‘Emociona’t un any més!’. L’Objectiu es incentivar el comerç local i ambientar les festes de Nadal. La programació nadalenca engloba una quarantena d’activitats culturals, entre elles, n’hi ha una de molt esperada pels infants del municipi.

Com a novetat també hi haurà un Caga Tió Gegant en el marc de la Fira de Nadal.

A banda de totes aquestes activitats, l’equip de govern, vol contribuir amb el consum local, i per això, comprar els regals de Nadal als establiments de Montmeló tindrà avantatges: per cada compra superior a 10 euros s’obtindrà una butlleta per al sorteig de 200 premis en vals de compra de 100 euros.

Dins ’Emociona’t un any més!’ També s’inclouen altres propostes solidàries, a més també hi haurà parc de Nadal, una ‘Papanoelada motera’, o una original competició esportiva anomenada ‘Móballoon’ adreçada a adolescents i joves.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail