Montmeló impulsa un programa pilot contra l’abandonament escolar

L’Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa un projecte pilot per lluitar contra l’abandonament escolar. L’iniciativa sorgeix del Consell de Poble i s’impulsa amb la col·laboració de l’Institut de secundària. Aquesta proposta ha estat la més votada dins el procés de pressupostos participatius.

Un dels objectius del programa contra l’abandonament escolar de Montmeló és ajudar als alumnes durant el procés acadèmic. D’aquesta manera es vol reduir el fracàs escolar i el nombre d’abandonaments prematurs en l’educació secundària.. El projecte va dirigit a l’alumnat de primer a quart d’ESO que necessita augmentar el nombre d’hores dedicades a l’estudi. I es preveu ampliar als cursos de cinquè i sisè de primària.

Les classes de reforç consten de dues hores a la setmana que es fan en una de les acadèmies del municipi i es deuen a terme a través de beques.

Aquest projecte sorgeix del Consell de Poble i va ser una de les propostes més votades en els pressupostos participatius. El projecte té una dotació econòmica de trenta mil euros i es preveu destinar una partida en cada pressupost municipal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail