CRAWLLInformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló obre la licitació del mobiliari i contractació de personal de la nova residència

 

Després d’acabar els darrers detalls a l’interior de l’edifici, l’Ajuntament ja ha rebut l’obra, el que significa que es dona per finalitzada. D’aquesta manera, ja no s’està treballant en la nova residència. Es tornarà a veure activitat quan es liciti el mobiliari específic de l’equipament. Una licitació que està oberta i que finalitzarà a principis de l’any vinent.

Paral·lelament a aquesta licitació, també està en marxa el procés de selecció de treballadors. Actualment, a Can Dotras hi ha 15 places a la residència (13 públiques i 2 concertades), i amb el nou equipament, aquest nombre creix fins a les 36 places. Per tant, s’han d’incorporar més professionals, però mantenint també els actuals de Can Dotras. D’aquestes 36 places encara està per determinar el nombre de les que seran públiques. En aquest sentit, l’Ajuntament continua en converses amb la Generalitat.

Malgrat que s’ha seguit el calendari durant les obres, alguns tràmits han fet que la posada en marxa de la nova residència s’endarrereixi un mes i mig. La intenció és que per Sant Jordi es pugui fer el trasllat de Can Dotras al nou equipament.