Montmeló posa en marxa un equip de voluntaris per ajudar les famílies més vulnerables

La Roser és una de les 35 voluntàries de Montmeló que s’han ofert a dur el lot de Càritas Parroquial a una de la seixantena de beneficiaris que té aquesta entitat. Amb el màxim de precaucions, recull del magatzem els productes destinats a la seva comanda. Els aliments més habituals d’aquestes cistelles són ous, llet, suc, galetes, pasta i arròs. Aquesta serà la segona comanda que avui fa la Roser.

Aquesta tasca de voluntariat va més enllà d’aquest repartiment d’aliments, on també es cobreixen altres necessitats bàsiques d’aquelles persones més vulnerables durant el període d’estat d’alarma.

A l’exterior del magatzem de Càritas, al davant de l’església, els voluntaris esperen torn per poder realitzar la seva comanda. En tot moment respecten la distància de seguretat entre ells, extremant el màxim les precaucions. Tots ells es coordinen a través d’un grup de whatsapp gestionat pel mateix Ajuntament de Montmeló. Aquelles persones que vulguin formar part d’aquest programa de voluntariat poden inscriure’s a través de la pàgina web del consistori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail