InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló preveu que el nou tanatori estigui actiu al març de l’any vinent

Les obres del futur tanatori de Montmeló ja s’han començat a executar. Si tot segueix el termini previst, el nou equipament estarà operatiu entre el febrer i el març de l’any vinent. Es tracta d’unes instal·lacions molt important per al poble.

A la parcel·la on hi anirà ubicat el nou tanatori de Montmeló, ja es poden veure els fonaments. Durant aquests dies, els operaris han començat a fer els primers treballs. S’ha delimitat l’espai amb tanques i ara ja s’aniran col·locant els materials. L’equipament s’ubicarà al carrer del Raiguer, entre el riu Congost i el polígon de Montornès. Tot i que les obres es van adjudicar a mitjans de l’any passat, la pandèmia i l’encariment de les matèries primeres ha endarrerit l’inici dels treballs.

L’execució d’aquestes obres té un termini previst de 10 mesos. Ara que ja han començat els treballs, des de l’Ajuntament preveuen que pels volts del mes de març l’equipament ja estigui actiu.

El tanatori de Montmeló tindrà una superfície de 400 metres quadrats repartits en dues sales de vetlla i una sala d’actes. El cost total del projecte és de més de quatre milions d’euros. El cost va a càrrec de l’empresa que té la concessió i que s’encarregarà de la gestió del tanatori i del seu manteniment.