Montmeló preveu que les obres de la nova residència comencin entre gener i febrer

L’objectiu de l’equip de govern de Montmeló és que al febrer les màquines ja estiguin treballant en aquest aparcament. Les obres permetran aixecar la nova residència i centre de dia del poble. Segons el calendari de l’Ajuntament, les obres s’adjudicaran pels volts de gener i els treballs començaran pocs dies més tard.

L’obra manté el pressupost aproximat de dos milions i mig euros que va anunciar l’Ajuntament en un primer moment. Amb els mobles i tots els serveis rondarà els tres milions. L’objectiu de l’equip de govern és finançar la totalitat de l’obra amb recursos públics.

El projecte de la nova residència s’ha aprovat per unanimitat. Tot i això, des de Canviem Montmeló han retret a l’equip de govern que no hagi comptat amb la participació de la ciutadania per elaborar el planejament.

Actualment, la residència està ubicada al costat del casal de la Gent Gran. Una situació que dificulta la convivència dels dos equipaments perquè la residència està ocupant alguns espais del casal a causa dels protocols covid.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail