Montmeló preveu que les obres de la piscina acabaran abans de mitjans de juny

En un mes i escaig comença l’estiu i els municipis del territori ja comencen a preparar la temporada de piscina. Un dels que té més feina és Montmeló, ja que l’ajuntament té previst renovar gairebé la totalitat de l’equipament. El projecte recull tres actuacions, una per any. De moment, la primera part de les obres ja ha començat.

Els operaris ja estan instal·lant les bombes noves i els filtres de la piscina de Montmeló. Es tracta d’una actuació molt important per al funcionament de l’equipament ja que substituirà la depuració amb clor per depuració amb sal. Tot i que el resultat és, en principi, poc visible, aquests treballs permetran que l’aigua estigui més neta i podria evitar problemes de funcionament. Es tracta d’una actuació necessària per acabar reformant tota la part superior. Aquest primer tram dels treballs té un cost de prop de 300.000 euros.

A mesura que es canvia la maquinària inferior, també es comença a retirar l’arbrat i a renovar la zona verda del voltant de la piscina. Tot i haver començat un mes més tard del previst, els treballs avancen a bon ritme i haurien d’estar acabats durant la primera quinzena de juny.

De cara a l’any vinent, el projecte recull renovar la coberta del bar i la terrassa. L’any següent, el 2024, es farà la reforma de la piscina petita i s’hi instal·laran jocs infantils.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail