Montmeló recupera el programa contra l’aïllament de la gent gran ‘Dinar En Companyia’

La Maria Boliart és una de les usuàries del programa ‘Dinar en Companyia’ de Montmeló. Ella és una de les primeres en entrar. Abans d’accedir a l’equipament es pren la temperatura i es posa gel hidroalcohòlic a tots els usuaris. Un altre accés és pel jardí del Casal d’Avis i se segueix el mateix procediment. Aquestes són algunes de les mesures sanitàries que s’ha apliquen en aquest servei que l’Ajuntament ha tornat a reprendre després de set mesos. En aquesta ocasió hi participen 35 persones grans. Al tractar-se d’un col.lectiu vulnerable s’han extremat les precaucions. De fet, en algunes d’aquestes persones grans aquests mesos de solitud i d’angoixa han provocat un deteriorament cognitiu.

Aquest servei, Dinar en Companyia, té com a objectiu ser una eina de socialització i d’hàbit alimentari saludable per a la gent gran que viu sola en el municipi.

Durant aquests mesos de la pandèmia el servei es va substituir amb els dinars a domicili. Aquest programa Dinar en Companyia es va iniciar en el municipi fa vuit anys.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail