Montmeló recupera els grups de conversa en català

En Salvador Coma és l’impulsor del grup de conversa en català a Montmeló. Aquestes trobades es van iniciar a través de l’Oficina de Català de Montmeló ara fa dos anys. Una iniciativa que s’ha consolidat en el municipi perquè cada vegada hi participen més persones. Un dels objectius d’aquest grup de conversa és aprendre amb fluïdesa el català parlant de temes quotidians.

Pels participants, aquestes sessions del grup de conversa en català, a més, també s’han convertit en una trobada d’amics.

Aquest any, com a novetat, per fer-ho a l’aire lliure es farà en el pati d’aquest equipament municipal, el G2M. I començaran el dia 4 d’octubre en dues sessions: una al matí, d’onze a dotze, i a la tarda, de set a vuit del vespre. Les persones que vulguin participar es poden adreçar a l’oficina de català i es poden apuntar en qualsevol moment del curs que acabarà al juny. La finalitat és fer unes trobades disteses.

A més, per complementar el grup de conversa també s’organitzarà de forma mensual sortides pel municipi per conèixer la història i el patrimoni montmeloní.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail