Montmeló restringeix els accessos al municipi per evitar concentracions

Tots els accessos a Montmeló tindran aquest aspecte fins diumenge a la nit. Mitjançant aquests controls, la Policia vol evitar que el poble rebi aficionats de les motos amb motiu del Gran Premi de Moto GP que se celebra al Circuit. Els agents faran identificacions de tothom qui vulgui accedir al municipi i només deixaran passar a residents o treballadors.

La restricció d’accessos ja ha generat els primers efectes. Aquest ha estat l’aspecte del centre del municipi durant tot el dia. Des de l’Ajuntament, reconeixen que els comerços del poble notaran aquesta mesura però asseguren que la prioritat és evitar contagis.

L’Ajuntament montmeloní espera que l’any vinent la situació sanitària hagi canviat i es pugui celebrar la nit de motos amb totes les garanties.

Mesures dins del municipi de Montmeló i també mesures excepcionals al Circuit de Barcelona Catalunya. Recordem que aquest gran premi d’Espanya de Moto GP se celebrarà a porta tancada ,i només poden entrar a l’equipament els pilots i els integrants dels diferents equips de la competició. A tothom qui ha entrat se li ha fet una prova PCR, i l’ús de la mascareta és obligatori. Des del Circuit s’han adaptat per a garantir la distància de seguretat entre els equips. Unes mesures que permeten que el Gran Premi Monster Energy de Catlunya es pugui disputar amb seguretat.

Avui el traçat montmeloní ha acollit els entrenaments lliures. Demà el dia serà molt intens. A les 9 es faran els últims entrenaments lliures de Moto 3, seguits de Moto GP i Moto 2. I a partir de dos quarts d’una s’iniciaran les sessions d’entrenaments cronometrats. La hora de la veritat arribarà diumenge amb el gran premi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail