Montmeló s’engalana per uns dies de festa molt diferents

Aquest balcó, ple de color i decorat amb mocadors de tela, fa referència a les festes majors de Montmeló d’altres anys. La inciativa forma part de la proposta ‘Engalanem el Poble’. L’Ajuntament de Montmeló i la comissió de Festa Major, formada per diferents entitats, han volgut adaptar-se a la situació actual per la pandèmia de la Covid-19 però sense renunciar a celebrar una festa sense aglomeracions. Per això, han creat l’esdeveniment cultural Calidoscòpia, amb propostes innovadores i engrescadores perquè tothom hi pugui participar, sobretot, des de casa. Una de les primeres propostes és engalanar els balcons i finestres amb globus, amb garlandes o cartolines entre altres elements. L’objectiu és omplir de color els carrers del municipi per acompanyar els espectacles itinerants.

Un dels objectius és fer arribar els espectacles a les cases dels montmelonins i montmelonines. Per això, hi haurà tres cercaviles que transcorreran pels carrers del municipi. Una d’elles comptarà amb la participació de les entitats culturals.

Durant tres dies s’ha programat un seguit d’activitats que es podran veure des de casa a través de les xarxes socials de l’ajuntament de Montmeló i, algunes, per Vallès Visió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail