Montmeló signa un conveni amb Incasòl per a la construcció de 163 habitatges

En aquest espai que ara és un aparcament a Montmeló s’hi construiran habitatges i es millorarà l’entorn. Aquest projecte forma part de la primera fase de l’acord que s’ha signat entre l’Incasòl i l’Ajuntament de Montmeló. En aquest espai, ubicat entre el carrer Lluís Companys i el carrer Girona, es preveu reurbanitzar l’entorn que envoltarà el nou edifici d’habitatges i estarà finançat per Incasòl. Per la seva part, l’Ajuntament es farà càrrec de la instal·lació i substitució dels elements. Aquest treballs podrien iniciar-se de cara a l’any que ve.

També en aquests terrenys de l’Escorxador es té previst construir-hi habitatges i formen part de la segona fase del projecte. L’objectiu d’aquest acord és la construcció de 163 habitatges socials i lliures. A més també hi ha, parel·lelament, el projecte urbanístic en el carrer Llimona. Un acord important per Montmeló pel desenvolupament del municipi.

Aquest estiu podrien començar els treballs en aquest espai del carrer Poeta Joan Maragall de Montmeló amb la construcció de 18 habitatges de lloguer social i accessible. La construcció i la gestió va a càrrec d’Incasòl.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail