InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Montmeló tanca els carrers pels infants a la Setmana de la Mobilitat

Estem a la Setmana de la Mobilitat Sostenible que impulsa la Unió Europea. Per aquest motiu, diferents municipis del territori han organitzat activitats amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat. És el cas de Montmeló on els més petits han deixat clar que els carrers són seus.

Carregats amb llapissos i ceres de colors els nens de Montmeló han conquerit els carrers del poble. Des del Departament d’Educació, i amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, s’ha organitzat un acte perquè els més petits se sentin seu el carrer i recuperin l’hàbit de jugar-hi com feien els seus avis. Tot plegat s’ha fet amb diferents propostes lúdiques i educatives.

Per tal que els infants puguin gaudir del carrer cal que se sentin segurs i, per això, des de l’Ajuntament de Montmeló també estan impulsant diferents actuacions amb aquest objectiu.

Des de l’Ajuntament de Montmeló s’han impulsat altres activitats complementàries amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Una d’elles busca que els infants sàpiguen quins beneficis aporta tenir un municipi més verd.