Montmeló torna a acollir la Festa de la Rosa del PSC al Vallès Oriental

El Partit dels Socialistes ha celebrat una nova edició de la Festa de la Rosa. Un acte obert a la ciutadania on les agrupacions locals del territori aprofiten per fer balanç de la situació política actual. L’acte ha comptat amb la participació del primer secretari del PSC, Salvador Illa i la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados.

Amb la mirada posada en les eleccions municipals, per les que queda poc més d’un any, els socialistes de la comarca s’han trobat en una nova edició festa de la rosa. Els comicis municipals han estat molt presents en aquest acte, que ha comptat amb la presència de Salvador Illa, que ha valorat la feina que estan fent els socialistes a la comarca.

També s’ha destacat la feina que s’ha dut a terme durant la pandèmia, que ha obligat a aturar molts projectes per centralitzar els esforços en altres àmbits.

Eva Granados, portaveu del PSOE al Senat, ha destacat la feina que s’ha fet els darrers anys des del govern espanyol, posant especial atenció en la reforma laboral.

Aquesta ha estat la 9a edició de la festa de la rosa del Vallès Oriental i Moianès, que enguany s’ha celebrat a la plaça de la Quintana de Montmeló.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail