Montmeló tornarà a tenir ràdio municipal a partir del pròxim 17 de desembre

Montmeló recuperarà la seva emissora municipal de ràdio. Divendres vinent farà la primera emissió. La nova ràdio emetrà per Internet i començarà amb un magazine setmanal.

Aquest és l’estudi de Ràdio Montmeló ubicat a l’edifici G2M. L’Ajuntament recupera aquesta emissora que va desaparèixer l’any 1990. La nova emissora emetrà per Internet i començarà amb un magazine setmanal. L’objectiu és informar a la ciutadania tant de notícies municipals com també de les entitats. A l’hora ha de ser una eina d’entreteniment.

L’emissora s’estrena amb un únic programa. Un magazine amb el nom de Montmeló Sona. Es tracta d’un programa especial. En aquesta primera emissió hi participaran els portaveus dels grups municipals i persones vinculades a la ràdio dels anys 1983 al 1990.

Ràdio Montmeló comença amb un únic programa però l’objectiu és créixer i omplir la programació amb diferents propostes. Per això, el mitjà està obert a col•laboracions de la ciutadania. L’emissora es podrà escoltar a través d’Internet, a l’adreça www.radiomontmeló.cat i es també es podrà seguir per les xarxes socials.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail