Montornès acorda un manifest per la Diada amb tots els grups menys Ciutadans

Montornès també ha volgut celebrar la diada amb totes les mesures de seguretat. Per això la zona on s’ha fet l’acte estava delimitada. Com cada any, el monòlit de l’Onze de Setembre és l’espai que acull les tradicionals ofrenes florals. Aquest any, el manifest institucional ha estat marcat per la pandèmia i consensuat per tots els grups municipals a excepció només de Ciutadans. Un manifest que valora la tasca dels treballadors públics on vol mostrar la unitat de tots els grups municipals per fer front aquesta crisi sanitària.

El Partit Popular de Montornès aquest any tampoc ha participat en acte d’homenatge de la Diada, però en aquest cas no per discrepàncies polítiques. Aquest cop el partit sí que ha format part del manifest unitari de l’Ajuntament. Per als populars, però, l’Onze de Setembre té un component independentista i, com Ciutadans, proposen que la Diada sigui el 23 d’abril.

D’altra banda, la seu del partit Primàries Montornès per La República ha patit un atac amb pintura aquest matí. El local ha acabat amb diferents taques blanques i amb inscripcions a terra amb el nom de Franco. Des del partit no li donen gaire importància a aquest fet i asseguren que es tracta d’una agressió aïllada al poble.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail