CRAWLLInformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès acull el projecte musical que reconeix els pacients que han superat un tumor cerebral

 

Montornès ha acollit un projecte musical que reconeix els pacients que han superat un tumor cerebral. Es tracta del projecte ‘La simfonia dels herois‘, una iniciativa que lidera el doctor Andreu Gabarrós, cap del servei de neurocirurgia de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Gabarrós n’és compositor i teclista, i el cantant i guitarrista és Jordi Zacarés, professor a un institut de Montornès. Per a ells com a grup és un projecte molt especial.

La simfonia dels herois‘ és el nou disc Dorigen. Està format per 9 cançons, 9 temes que expliquen la vida de persones que han tingut un tumor cerebral i que a més, estaven vinculats al món de la música. Amb aquesta proposta es vol valorar la relació que tenen la medicina i la música. I ho fan comptant amb la participació sobre l’escenari de persones que han estat intervingudes d’un tumor cerebral.

El concert inaugural d’aquest projecte serà l’11 de maig a l’Hospitalet, amb un concert que ja té les entrades exhaurides. A més comptarà la participació d’artistes reconeguts, com Antonio Orozco, Estopa, o Ramon Mirabet entre d’altres.